SKOLEGRUPPER

Det finnes ikke en bedre måte å feire et skoleår eller inspirere til samhold på enn å leke på naturens beste lekeplasser.
Avhengig av deres gruppe og budsjett så kan vi sette sammen bo, aktivitet, transport og mat til riktig pris. FULL ON gir deres skole
eller ungdomsgruppe en uforglemmelig og trygg opplevelse i store juv med flotte fosser eller på raftingelva vår Numedalslågen. Vi har meget dyktige guider, det beste utstyret og våre priser er meget
konkurransedyktige.
Bilder og videoer fra aktivitetene følger selvfølgelig med slik at
elevene kan vise frem til venner og familie.

En uforglemmelig klassetur – uforglemmelige minner SAMMEN!

FULL ON AS er en naturbasert opplevelsesbedrift lokalisert sentralt på Dagali, mellom Geilo og Kongsberg.Med hele Hardangervidda som arena tar vi med våre gjester på RAFTING i Dagali, JUVVANDRING i Uvdal, KAJAKK på fjellvann og på elv, og vi guider fjellturer i mektig høyfjellsnatur.

Sikkerhet står til enhver tid i fokus, og alle våre guider er internasjonalt sertifiserte og høyt kvalifisert både til lands og til vanns.
Med dette som utgangspunkt ønsker vi å tilby din skoleklasse den beste, råeste og mest unike turopplevelse, sammen, skreddersydd akkurat for dere og klassens aldersgruppe.

Noen av våre mest populære pakker, inkl. f.eks. to overnattinger, ser gjerne slik ut:
DAG 1:
Ankomst
Rafting på Numedalslågen
Teambuilding
DAG 2:
Juvvandring i Uvdal
DAG 3:
Fjelltur ½ dag.
Utelunsj.
Hjemreise

Pakken inkl.overnatting på pensjonat, med frokost/matpakkelunsj/middag.
PRIS kr.2550,-
(Samme pakke, men med overnatting i Villmarkscamp/lavvo m/selvhushold, kr.1950,-)

FULL ON tilbyr og ekstra aktiviteter som f.eks. «Overlevelseskurs»; et fjellvettkurs med enkel førstehjelp ute i naturen, hvordan kle seg, pakke sekken, gjøre opp bål, o.l. som er nyttig å kunne når man ferdes ute.
Vi SKREDDERSYR full pakke etter klassens behov, og hjelper gjerne med transport til/fra skolen.
Alt på en regning!
Vi gleder oss til å ta akkurat din skoleklasse med ut på fjellet, pushe litt grenser sammen, oppleve kameratskap og samarbeid, og gleden over å være UTE!