Hallo fra Dagali!

VojtaUncategorized @nb0 Comments

FULL ON i Dagali

Denne sesongen har budt på mange nyheter og forandringer her I FULL ON. Vi har flyttet til Dagali, fordi vår base på Geilo rett og slett ble for liten for oss, og vårt mål har jo også alltid vært å flytte nærmere vår fantastiske elv.

Så nå finner du oss i Dagali Skisenter! Hjertelig velkommen skal dere være!

Kom gjerne å se hvordan vi har det. Vi har badestamper, sauna, solrik terrasse med fantastisk utsikt, lavvo og kafè.

Våre gjestfrie guider er alltid klare for å ta deg med ut på nye eventyr, og endelig har vi kapasitet til å serve større grupper og eventer også.

 

UTLEIE Geilo og GRATIS Pick-up

Selvfølgelig glemmer vi ikke Geilo, og du kan fortsatt finne oss i Bardølavegen 4.

Her finner du vår kajakk- og SUP utleie, og dette er også vårt møtepunkt for transport til alle våre aktiviteter i Dagali.

 

Så hvis du bor på Geilo under oppholdet, og ikke har egen bil, ikke fortvil; vi henter deg gratis, og kjører deg tilbake etterpå!

UTLEIE på Geilo Beach

På godværsdager finner du oss på badestranda ved Ustedalsfjorden, med havkajakker og padlebrett. Her kan du komme rett ned på stranda, leie utstyr, og hygge deg på fjorden.

Våre kajakker og brett er stabile og passer godt for begynnere. Våre guider hjelper deg med utstyret, og gir deg gode tips og triks på veien.

Står vi ikke på Geilo Beach? Ring oss, og vi gjør vårt ytterste for å kjøre ut kajakk og brett til deg, så raskt som mulig.

Nytt utstyr

FULL ON har økt antall nye raftingbåter i vår “gule flåte”. Vi har også nye turkajakker og tandemkajakker.

Er du en frysepinn? Ingen problem, kom og raft med oss! Vi ønsker å gi deg den beste raftingopplevelsen, derfor gir vi deg tykkere våtdrakt på kalde dager.

Nå kan du prøve SUP (standip paddleboard) hos FULL ON

Padlebrett blir fort din favoritt som vannsport, da dette er noe alle kan gjøre. Dette er fullverdig styrketrening for hele kroppen, balance og smidighet, kombinert med naturopplevelse og koble av fra teknologien. Nyt roen på padlebrettet mens du flyter over blikkstille vann, og finn indre ro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *